Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Az Invaders csapat is benne lesz az Amerika Kapitány filmben

2010.02.08. 14:06 koimbra Szólj hozzá!

Tavaly pletyka szinten felmerült, hogy az Invaders nevezetű szuperhős csapat is fel fog tűnni az Amerika kapitány mozifilmben. A film rendezője, Joe Johnston bejelentette, hogy a különítmény valóban benne lesz a produkcióban és az alkotás második felétől végig jelen lesznek. 

Így a Kapitány mellett annak hűséges társa, Bucky is kioszthat pár pofont a németeknek. Mellettük pedig a Fáklya (nem az F4-esről van szó), Namor, a Torpedó és még a mutáns Toro is vállvetve harcolhat a szuperkatonával. A csapat hat tagból fog állni, ennyi biztos, de még konkrét neveket nem árultak el. A Marvel fejese, Kevin Feige szerint ez egy jó lehetőség arra, hogy szétnézzenek nemzetközi szinten is a színészek között.

Március elejére ki fog derülni, hogy ki alakíthajta majd a főhőst.

Címkék: miújság amerika kapitány képregényből film

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr331738759

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása