Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Winstead és Edgerton A dolog előzményében

2010.02.08. 11:04 koimbra Szólj hozzá!

Januárban derült ki, hogy hamarosan hozzálátnak A dolog előzményfilm forgatásához, márciusban kezdődnek a munkálatok, a történet pedig a norvég antarktiszi kutatóbázis "lakóira" fog koncentrálni, bemutatják, hogy miképp leltek rá az űrhajóra, majd az idegen létforma hogyan pusztította el a bázison dolgozókat.

Mary Elizabeth Winstead és Joel Edgerton szerződött le a sci-fi thrillerbe. Előbbi egy egyetemi hallgatót fog alakítani, aki azután csatlakozik a csapathoz, miután azok rátalálnak a földönkívüli hajóra. Edgerton pedig egy keménykötésű helikopter pilótát fog alakítani, aki összefog Winsteaddel, hogy megakadályozzák az idegen pusztítását. A produkciót Matthijs van Heijningen Jr fogja rendezni, aki eddig reklámfilmeket készített.

Címkék: miújság prequel horrorhír

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr311738704

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása