Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Bill Ray írja a 24 mozifilmet

2010.02.09. 10:20 koimbra 2 komment

Jelenleg a 24 nyolcadik évada fut a tévében, Jack Bauer ismét nem pihenhet, egy nap alatt számol le minden összeesküvővel, terroristával, pedig már a gazfickók jól tudhatnánk, ha Bauer rááll az ügyre, akkor jobb, ha önként elmennek nyugdíjba.

A mozifilm egy időben be volt tervezve, ám végül nem lett belőle semmi ( csak a  hetedik széria előtt készült egy tévéfilm). Azonban ismét terítékre került a mozis verzió ötlete, a stúdió Bill Rayt kérte fel arra, hogy hozzon össze egy forgatókönyvet. Kiefer Sutherland, a 24 sztárja és producere azt mondja, hogy ez az alkotás is egy napot fog bemutatni, csak 2 órában. Ezen kívül a történések Európában fognak zajlani.

Ray korábban többek között olyan művek forgatókönyvét tette le az asztalra, mint A dolgok állása, Légcsavar, Hart háborúja, Tűzhányó.

Címkék: 24 miújság sorozatból film akcióhír

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr111741479

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ZeaL 2010.02.09. 16:00:14

Helló. Nem akarok szőrszál-hasogatni, de a hetedik évad elött készült a tv film.

koimbra · http://filmdroid.blog.hu/ 2010.02.09. 16:11:03

@ZeaL: Kösz, a 6 évad után megy el, majd Afrikában jól elvan. Oké:)
süti beállítások módosítása