Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Jackman helyett Gosling ül a volánnál

2010.02.10. 19:31 koimbra Szólj hozzá!

2008 márciusában jelentették be, hogy megfilmesítik James Sallis regényét, a Drive-ot. Ekkor még Neil Marshall téblábolt a rendezői poszton, Hugh Jackman pedig a főszerepet kapta meg. Ám az eltelt jó két év alatt nem történt sok minden a produkció körül, feledése is merült a hír. De kiderült, hogy nem tették jégre a filmtervet, csak éppen már más kezekben pihen a projekt. Az Empire meginterjúvolta Nicolas Winding Refn író-rendezőt, aki a Bronsont és a Valhalla Risingot készítette és ezt mondta: "A következő filmemet Ryan Goslinggal csinálom egy amerikai stúdióval. Drive a címe..."

Ezek szerint Marshall és Jackman is odébbállt, a filmet Refn fogja dirigálni, a főszerepet pedig Gosling játssza. A történet középpontjában egy olyan fickó áll, aki nappal Hollywoodban kaszkadőr, éjjel pedig bűnözőknek sofőrködik.

Címkék: miújság könyvből film

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr891747355

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása