Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Mission Impossible 4 megerősítve

2010.02.10. 10:16 koimbra 4 komment

A Mission Impossible nem túl erős bevétele után úgy hírlett, hogy a Paramount és Tom Cruise összebalhézott és a stúdió más főszereplőt keres a franchise élére, rögtön szóba is jött Brad Pitt neve. Aztán elrendeződtek a dolgok és már arról lehetett olvasni, hogy Cruise ismét el fogja játszani Ethan Hunt szerepét és J.J. Abrams is visszatér. A Paramount nemrég zöld utat adott a negyedik részre, Cruise aláírta a szerződést, Abrams pedig producerként vesz részt a munkálatokban, a rendezői poszt még üresen áll. A forgatókönyvet Josh Applebaum és Andre Nemec írják a forgatókönyvet, ők az Alias sorozatnál is együttműködtek J.J. Abrams-szel.

A tervek szerint nyáron elkezdődik a forgatás és 2011 május végén a mozikba küldik a produkciót.

Címkék: franchise miújság sequel mission impossible akcióhír

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr1001744932

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Dejdő 2010.02.10. 11:56:47

Zsír! Várós! Nekem nagyon bejönnek
a Mission: Impossible filmek!a 2.rész különösen,látszik rajta John Woo de a 3. is tök akció dús lett! Cruise marad ez jó! Mert Pitt elég furcsa lett volna,szeretem Őt is csak ha már Ethan Hunt akkor Tom Cruise!

a8zoli 2010.02.10. 13:37:36

hát nekem az első kivételével a többi nem jött be ezeket a james bondokat megszégyenítő stuntokkal....
sztem egy olyant kéne csinálni ami a régi chrono Peter Graves-es régi régi sorozatra épül nem az újjabb sorozatra. sok sok színjátszás sok kütyüvel és kevesebb cirkuszi mutatvány . egy komoly 4-5 fősz színészgárdával mint a sorozatban mert ha megin egy Tom Criuser magamutogatás lesz akkor nem lesz külömbség a 2-3as hoz képest.

www.imdb.com/title/tt0060009/

bár ki tudja mien eredmény lesz a szupercsapat filmél mert hasonló az elgondolás mint amit leírtam csak az már látszik az előzetesből hogy CGI lesz orrvérzésig...

koimbra · http://filmdroid.blog.hu/ 2010.02.10. 13:45:58

A sorozat nagyon ott volt, sajnos a mozifilm hatalmas csalódás volt, ráadásul árulót csináltak Jimből. No meg az új csapatból ketten más játékot űztek. Borzalom.
A második részből nagy akciófilmet csináltak, nem jött be.
A harmadiknál már félretettem a sorozatot, Abrams műve meglepően jó volt így.

Rolee83 2010.02.10. 16:58:40

Jöhet! A 2. és 3. rész bejött, eléggé látványosak, az első rész nem annyira!
süti beállítások módosítása