Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Jamie King a Journies vígjátékban

2010.02.11. 21:31 koimbra Szólj hozzá!

Valahogy arra számítottam, hogy Jaime Kinget a Sin City után több, nívósabb filmbe fogják hívni, de sajnálatosan nem így történt. A Spiritben alig játszott, a Fanboysban is csak pár perces jelenete volt, csak a Véres Valentin 3D-s feldolgozásában kapott több játékidőt, szóval megmarad a rivaldafény szélén. A színésznő a Journies egyik szerepére bólintott rá, a romantikus vígjáték egy internetes újságíró és egy fiatal, tapasztalatlan hollywood-i lány randiját állítja a középpontban, a találkozó eredetileg csak egy szimpla interjúnak indul. A produkció kapcsán a Sztárom a párom filmet emlegették némi Törtetők beütéssel.

Grant Boucher fogja rendezni az alkotást, King producerként is kiveszi részét a munkálatokból,  férje, Kyle Newmen is hasonló minőségben lesz jelen.

Címkék: miújság vígjátékhír

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr41750659

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása