Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Két részletben jön a Breaking Dawn

2010.02.12. 16:44 koimbra 3 komment

Egy hónapja Wyck Godfrey, az Alkonyat franchise producere úgy nyilatkozott, hogy még nem dőlt el, de lehetséges, hogy a Breaking Dawn két részletben érkezik a mozikba, Melissa Rosenberg forgatókönyvétől fog függni minden. Ma kiderült, hogy a döntés megszületett, a Breaking Dawn a Harry Potter utolsó részéhez hasonlóan kettévágva kerül a filmszínházakba. A színészek már leszerződtek, a forgatás októberben indul és egyszerre veszik fel mindkét részt. Rendezője még nincs a produkciónak.

A könyv tartalma röviden: (Spoiler lehetséges) A negyedik könyvben Edward és Bella megházasodnak és a nászúton a lány észreveszi, hogy terhes. Egy félig vámpír, félig ember gyereket hoz a napvilágra, aki sokkal gyorsabban fejlődik a megszokottnál, hét nap múlva már tud beszélni.

Címkék: franchise könyvből film breaking dawn fantasyhír

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr181751696

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Mese92 2010.02.12. 11:50:45

Ez filmben unalmas lesz.

zozo987654 2010.02.12. 13:22:40

...És a gyereket hívják majd Pengének :-))
süti beállítások módosítása