Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

The Lone Ranger

2010.02.12. 20:30 koimbra Szólj hozzá!

Justin Hayte (A szabadság útjai) veti papírra a The Lone Ranger forgatókönyvét, a produkció mögött Jerry Bruckheimer fog állni és elvileg Johnny Depp és George Clooney lesznek a film főszereplői, még nem szerződtek le.

 Az 1930-as években a Classic Media rádióadásaiban voltak hallhatóak a figura kalandjai, majd hatalmas népszerűsége miatt tévésorozatok és filmek is készültek, majd képregények és regények formájában is olvashatóak volt a karakter különféle ügyei, játékok is készültek róla. Az eredeti sztori szerint egy csapat Ranger üldözi a Butch Vavendish által vezetett bűnözőket, ám azok rajtaütnek a Rangereken és kinyírják őket. Egyetlen túlélő akad csupán, akit egy Tonto nevű indián meggyógyít. A férfi maszkot húz és egy Silver nevezetű fehér csődörre pattan és a gyógyítójával együtt levadásszák a bűnözőket, majd második is az igazságszolgáltatás kezére juttatnak.

Címkék: miújság akcióhír

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr221752576

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása