Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Hét mesterlövész feldolgozás

2010.02.15. 21:29 koimbra 2 komment

Voltak idők mikor a remake szó láttán az embernek nem állt fel a szőr a hátán és nem temette kezébe az arcát. A klasszikus Hét szamuráj hollywood-i feldolgozása a Hét mesterlövész volt, amely szintén kultfilmmé vált, ebben egy banditák által sanyargatott falu lakosai hét cowboyt bérelnek fel, hogy védelmezzék meg őket.

Irvine Welsh, a Trainspotting regény írója úgy gondolta, hogy  elkészíti a film remake-jét, a cselekményt modern környezetbe ülteti át. A falusiakat itt indiai étterem dolgozói alakítják, a cowboyokból egy amatőr focicsapatot csináltak,  a rablókat pedig néhány helyi kemény legény fogja helyettesítseni. Hozzá kell tenni, hogy Welsh nem egy komoly, hanem vidámabb hangvételű filmet fog összehozni.

Sean Bean, Dougray Scott és a Hét mesterővészben is játszott Robert Vaughn szerződött le  filmre.

Címkék: remake miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr221761645

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Shyllard 2010.02.15. 21:37:04

Trainspotting az jelent valamit, viszont az, hogy cowboyokból focicsapatot?! Ezt nem kéne, de nagyon nagyon nem.

ussk · http://ussk.blog.hu/ 2010.02.15. 23:30:12

Ha tényleg viccesebbre veszik a figurát, akár még jól is elsülhet.
süti beállítások módosítása