Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

A Riddick története

2010.02.17. 10:30 koimbra 2 komment

David Twohy és Vin Diesel évek óta próbálja összehozni a Riddick harmadik részét, ami érhető módon elég nehezen ment az elején, mivel a második rész túl keveset hozott a mozikban a költségei mellett. Az Universal végül beadta a derekát, legutóbb annyit lehetett hallani a filmről, hogy szimplán csak Riddick lesz a címe és hangulatban közelebb fog állni a Pitch Black - 22 évente sötétséghez. Most pedig a történetre is fény derült:

Riddicket - aki továbbra is a galaxis legkeresettebb embere - egy sivár bolygóra dobják le egyedül és otthagyják meghalni. A bolygón hatalmas háromlábú bölényekkel és mocsári démonokkal kell megküzdenie, ráadásul két csapatnyi fejvadász is a nyomába ered.

A második felvonás végén Riddick már egy hatalmas seregnek parancsolt, az előző vezért többen holtan akarták látni. Szóval elképzelhető, hogy Riddicknek sem örülnek páran, ahogy a trónon terpeszkedik.

Címkék: franchise miújság sequel riddick

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr701765612

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Rolee83 2010.02.17. 14:42:13

Remélem a cselekmény kapcsolódni fog a sötétség krónikájához és nem csak egy légből kapott sztori lesz! Mindenesetre várós!!

A nép fia 2010.02.17. 18:25:59

Igen, jó volna, ha a második rész folytatását láthatnánk. Bár kérdés: ki merné Riddick-et letaszítani a trónról? :-D Én nem...
süti beállítások módosítása