Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Hounsou és Bacon Pinkaew akciófilmjében

2010.02.17. 11:39 koimbra Szólj hozzá!

Prachya Pinkaewtól olyan filmeket láthattunk, mint a Ong-bak - A thai boksz harcosa és a Harc szelleme (Chocolate), A sárkány bosszúja. Ezekben a produkcióban nem láthattunk Oscar-díjas alakításokat, a történetüket is el lehet intézni fél mondattal, az egész nem más, mint egy igazán profin kivitelezett egyszemélyes harcművészeti bemutató (Tony Jaa vagy JeeJa Yanin előadásában), meg kell hagyni, igen-igen szórakoztató művek kerültek ki a keze közül.

Pinkaew a Millennium Films égisze alatt készíti el első angol nyelvű filmjét, az Elephant White akció-thrillert, a főszerepre pedig Djimon Hounsou-t és Kevin Bacont sikerült megnyerni. Március 8-án kezdődik a forgatás Thaiföldön.

Hounsou egy zsoldost fog alakítani, Bacon pedig a figura egyik régi ismerősét játssza, akiben nem lehet megbízni. Azt sajnos még nem tudni, hogy látványos lövöldözések vagy pedig kemény harcművészeti jelenetek lesznek az Elephatn White-ban.

Címkék: miújság akcióhír

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr881765783

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása