Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Tologatják a The Loserst

2010.02.17. 17:35 koimbra Szólj hozzá!

Eredetileg április 9-én mutatták volna a The Losers képregényfilmet, ám múlt héten hirtelen áttették június 4-re, hogy az április 2-án mozikba kerülő Titánok harcának több ideje legyen kitombolni magát. Ebben az időpontban viszont nagyon jó hétvégét kellett volna produkálnia a filmnek, ugyanis egy hétre rá meg a Szupercsapat érkezik a mozikba. A stúdió ismét döntött, visszapakolta a The Loserst áprilisra, csak éppen nem 9-én fogják bemutatni, hanem 23-án. Itt a produkciónak a MacGruberrel és a Tőzsdecápák folytatásával kell megküzdenie.

A történet egy csapat zsoldosról szól, akiket megbízójuk cserben hagy. Az egység tagjai sikeresen túlélik a veszélyes kalandot, újraszerveződnek és bosszút fogadnak a megbízójuk ellen.

<a href="http://video.msn.com/?mkt=en-us&from=sp&fg=MsnEntertainment_MoviesTrailersGP2_a&vid=1b9d070f-aff2-47f6-8a86-9b2b44ec4fc6" _fcksavedurl="http://video.msn.com/?mkt=en-us&from=sp&fg=MsnEntertainment_MoviesTrailersGP2_a&vid=1b9d070f-aff2-47f6-8a86-9b2b44ec4fc6" target="_new" title="'The Losers' Trailer">Video: 'The Losers' Trailer</a>

Címkék: miújság the losers

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr361766776

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása