Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Forster helyett Moverman rendezi a Kurt Cobain életrejazi filmet

2010.02.18. 11:19 koimbra 1 komment

Tervezgetik egy ideje a Kurt Cobain életrajzi filmet, jó egy éve Marc Forster, A Quantum csendje és a Szörnyek keringője rendezője érdeklődött lelkesen a produkció iránt, azóta sok víz lefolyt a Mississippin, a produkció környékéről viszont nem érkezett semmi információ. Ma azonban kiderült, hogy a 2 Oscar-díjra jelölt  The Messenger rendezője és írója, Oren Moverman került a rendezői posztra. A forgatókönyvet David Benioff szállította, amely részben Charles R. Ross 2001-ben megjelent könyvén, a Heavier Than Haven: A Biography of Kurt Cobain alapult. Moverman a szkripten is szeretne végrehajtani pár módosítást, mielőtt elkezdődne a forgatás.

A Nirvana frontemberének az özvegye, Courtney Love producerként vesz részt a munkálatokban, ügyvédje, Howard Weitzman szintén árgus szemekkel fogja figyelni a forgatást.  Azt még nem tudni, hogy ki fogja játszani az öngyilkosságot elkövető zenészt, korábban Ewan McGregort és James McAvoyt emlegették a szerep kapcsán.

Címkék: igaz történet miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr761768517

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

mrscottpilgrim · http://twitter.com/mrscottpilgrim 2010.02.18. 15:13:26

Ben Foster sem lenne rossz... raadasul ismeri a rendezot :P
süti beállítások módosítása