Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Alice Csodaországban jelenet

2010.02.20. 14:04 koimbra 2 komment

Akadt némi zűr Tim Burton gigaköltségvetésű filmjével, Anglia három legnagyobb mozihálózata azt tervezi, hogy nem mutatja be a produkciót, ugyanis a Disney 3 hónappal a premier után már ki szeretné adni DVD-n az alkotást, pedig az átlag vetítési idő 17 hét. A stúdió azzal érvel, hogy az emberekben még ekkor frissen él az Alice Csodaországban, így többen fogják megvenni. A hálózatok pedig azt mondják, elesnek a bevételtől,  az emberek nem fognak beülni a filmre, mivel az emberek ezt a pár hetet kivárják és megveszik DVD-n.

Burton filmjében Alice nem egy kislány, hanem egy fiatal nő, aki visszatér Csodaországba és segít a barátainak megdönteni a gonosz Szív Királynő uralmát. Egy jelenetet láthattok alább a filmből.

Címkék: jelenet alice csodaországban

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr391775804

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

suo tempore 2010.02.20. 14:27:31

Alice, Óz, Pánpéter, rénszarvasosmikulás

soha le nem nyúzható témák...sajnos, mert csak az amcsik élvezik igazán, én csak hányingert kaphatok tőlük

FayeFaye 2010.02.20. 19:51:48

Nem csodalom, hogy az angol mozik kiakadtak, egy londoni mozijegy - foleg a 3D - annyi, mint egy uj DVD vagy egy honapos Blue Ray ara, igy mar tenyleg csak a _nagyon_ latvanyos filmekre erdemes beulni.
süti beállítások módosítása