Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Majdnem Cohen lett az Oscar házigazdája

2010.02.20. 15:02 koimbra 5 komment

Adam Shankman és Bill Mechanic az idei Oscar-show producerei miközben azon gondolkodtak, hogy miképp tudnák felrázni, jobbá tenné a díjátadót eszükbe jutott Sacha Baron Cohen neve. Fel is vetették az ötletüket az Akadémiának, ám azon nyomban jött is az elutasító válasz. Ha mégis igent mondtak volna Cohenre, akkor valószínűleg a színész a különféle alteregóit, Boratot, Brunot és Ali G-t is láthattuk volna a műsor alatt.

Az Oscar házigazdái Steve Martin és Alec Baldwin lesznek, szerintem jó választásnak biznyult, rengeteg poénnal fognak szolgálni és biztos, hogy egymást is ugratni fogják.

Címkék: miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr611775936

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

wertzui1987 · http://elmetomfa.blog.hu 2010.02.20. 15:20:49

Érdekes pedig Sacha Baron Cohen kellemes vérfrissítés lett volna, mint az extrém gusztustalan humor jeles képviselője, ráadásul magukfajta is.

KMdani 2010.02.20. 15:59:22

Steve Martin számomra annyira vicces és kellemes szórakozás, mint egy vesekő kihugyozása...

Shyllard 2010.02.20. 16:03:50

Szerintem Cohen-nel csak az a baj, hogy túlságosan is beleéli magát a szerepeibe (Bruno-s gusztustalankodása), viszont Ali-G-ként, vagy Borat-ként én szívesen látnám. Azért Baldwin és Martin is jó választás, biztos emelnek kicsit a gála hangulatán.

a8zoli 2010.02.22. 10:01:28

mtv video music awards-on egyszer már ellőtték borat-vezetést az jó volt. de egy oscár sznob légkörébe nem lett volna illő. eleganciája nem lett volna és a sok vén tuskónak az számít. ez ugyanolyan mint az amcsi megasztárba howard stern menne zsűribe hír. hírnek-reklámnak jó de semmi több. :D
süti beállítások módosítása