Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

6+6 Cop Out

2010.02.21. 14:23 koimbra 1 komment

Jövő hét pénteken debütál az amerikai mozikban a Cop Out akció-vígjáték, a stúdió pedig nem tétlenkedik, hat háttérképet és hat jelenetet pakolt ki a netre. Kevin Smith rendezte a filmet, amely néhány hete átesett egy névváltoztatáson (A Couple of Dicks címen futott korábban). Smith előző alkotásának a címében szerepelt a Porn szó, ebben pedig a Dicks, ha a következő művének az elnevezésében benne lesz a Pussy (vagy egy másik változata), akkor biztosak lehetünk benne, hogy a rendező direkt szórakozik a stúdióval. Smithnek azonban sikerült kiharcolnia, hogy R kategóriás lehessen a Cop Out, cserébe lemondott fizetésének egy részéről.

A Cop Outban Bruce Willis és Tracy Morgan két nyomozót fog megformálni, akik ellopott baseballkártyák után kajtatnak. Alább hat posztert/háttérképet és jelenetet láthattok

Címkék: jelenet poszter cop out

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr321778149

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

DEW3yl · http://dew3yl.wordpress.com 2010.02.21. 20:14:48

Lehet bennem van a probléma (ami kizárt természetesen), de nem értem, hogy miért jó valakinek ha egy filmből összeollózhat 20 percet mielőtt megnézné. Ez épp olyan, mintha előre tudnád mi lesz egy meccs vége. Én még a trailer-eket sem nézem végig, ha megfog az elején, pedig azok 1,5-2 percesek csak.
süti beállítások módosítása