Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Botrányos blog indult, már van néhány poszt is

2010.02.21. 19:31 nyuszisz 3 komment

Úgy kezdődött, hogy egy nap tmichel kis twitteres közösségünk belső oldalán elcsiripelte az ötletét, mely alapján elindítana egy új blogot. Mi meg támogattuk.

A blog célja az, hogy Magyarország népe jól érezze magát. Mondjuk, ez így elsőre lehet nagyképűen hangzik, de hosszas kutatások eredménye bizonyítja, hogy az átlag netező boldogságához nem kell sok. Szó szerint idézve: "Az átlag netezőnek, de főleg az indexolvasónak kell a fika, hogy háboroghasson, hogy mindenféle hovatartozást firtathasson kommentben, és hogy a felmenőinket dicsérje." Tehát a blogon "tömény fika lesz, függetlenül attól, hogy valami jó vagy rossz."

"Témák között nem válogatunk. Lehúzunk sikerfilmeket, politikai bohóckodásokat, tömegközlekedést és persze úgy általában az embereket is. Erősítjük a jó magyar mentalitást, ami nincs, csak mindenki szeret róla beszélni és takarózni vele. Nem titkoltan az a célunk, hogy az index címlapján landoljunk minél többször, mert az elmélet az, hogy oda fikával, trágársággal és igénytelenséggel a legkönnyebb kikerülni. Ez a projekt így proof-of-concept alapon működik majd eleinte, aztán lehetséges, hogy életre kel és bekebelez minket. A stílus direkt provokatív, mert lehúzni és a porba alázni dolgokat nem lehet kimérten és higgadtan. Vagyis lehet, csak arra nem harap a nagy hal, nem lesz címlap, nem lesz komment és így az exhibicionizmusunk hatalmas étvágya is kielégítetlen marad. Esetleg még trágárság is bekopog az ajtón néha, de az már csak a végső eszköz, mert nem vagyunk nyelvileg ennyire szegények, csak van, aki nem ért másból. Itt most azért merek ilyen nyíltan kitálalni, mert ez a bejegyzés hamarosan a feledés homályába merül és csak a szerkesztők tudnak majd a létezéséről. A célja pedig, hogy emlékeztessen minket, ha nagyon elszaladna velünk ló. A világ nem rossz hely (ezt tudjuk), de megteszünk mindent (így közösségileg, az internetező társadalom), hogy jobb se legyen."

Kedves olvasó, ha eddig eljutottál, most jön a java! A blog kreátora ugyanis szívesen várja a Te írásod is, amennyiben - teljesen nyilvánosan - bármit szidalmazni támad kedved az oldal hasábjain. Akár olvasnál, akár írnál, kattints a lehúzósblogért!

Címkék: blog reklám

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr121778931

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Dominik Blasir 2010.02.21. 20:02:35

Jó kezdeményezés, én kíváncsi vagyok a folytatásra. :)

Shyllard 2010.02.21. 21:14:54

Érdekesen hangzik, hiányzott is már egy ilyen blog, amiben csak osztják a népet :)

sertésmájkrém 2010.02.22. 08:14:46

Jó ötlet, de a tömény fika ne nyerő. Sztem tévedtek, az embereket megosztani kell, akkor fognak jönni. Ebben benne vana kegyetlen fikázás is, de csak az minden témában szvsz nem vonz sokáig sok embert.
süti beállítások módosítása