Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Chow a Sárkány útján

2010.02.22. 21:42 koimbra 2 komment

Stephen Chow a CJ7 - A kis zöld látogató óta nem csinált semmi érdemlegeset. Eredetileg úgy volt, hogy a Zöld Lódarázs rendezője és egyik főszereplője lesz, ám végül kreatív nézetkülönbségek miatt kliépett átengedte másnak a film dirigálását, majd nem sokra rá teljesen kliépett a produkcióból. Szóba jött ezután, hogy megcsinálja A pofonok földje folytatását, de úgy tűnik arra még várni kell ugyanis előtte a Bruce Lee főszereplésével készült A Sárkány visszatér akció-harcművész film feldolgozását fogja összehozni, amelnyek forgatókönyvén két évig dolgozott. A főszerepet Chow fogja játszani, Anne Hathaway és Jack Black is csatlakozott az alkotáshoz. A 60 millió dolláros, Tai Chi című produkció forgatása nyáron indul az Államokban.

Az eredeti film tartalma: A szép Chen megörökölte apjától az éttermet, ám a helyi maffiózók terrorizálják a vendégeit, és bármire hajlandók, hogy megszerezzék a helyet. Chen kétségbeesésében nagybácsikája segítségét kéri, aki Tang Lungot, a fiatal harcművészt küldi Rómába, hogy leszámoljon a mindenre képes bandával. Bár Chen kezdetben nem bízik Tang képességeiben, Tang hamaros átrendezi az erőviszonyokat. A maffiózók főnöke Amerika legnagyobb harcosát hívja Tang ellen, aki a Colosseumban készül a végső leszámolásra.

Címkék: remake miújság akcióhír

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr761782360

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

a8zoli 2010.02.23. 06:49:29

na ez egy rossz ötlet mert el lesz akkor baromkodva. Chow eggyelent jó filmje a pofonok földje. én nagyon unalmasnak és gagyinak tartom a shaolin focit is a cj7-et kb 20p. után abbahagytam.

Sanosuke 2011.05.17. 21:05:10

mit keres a köcsög JB egy kung fus filmben ?
megint eldurrogtat néhány altáji poént ?
süti beállítások módosítása