Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Jön a S.W.A.T. folytatása

2010.02.22. 15:52 koimbra 2 komment

2003 egyik nyári akciósikere a S.W.A.T. - A különleges kommandó volt. A Samuel L. Jackson, Jeremy Renner, Colin Farrell és Michelle Rodriguez főszereplésével készült produkció 207 millió dollárt termelt a mozikban, szinte csoda, hogy nem készült folytatás. A történetben a Jackson által alakított Harrelson parancsnok egy ütőképes kommandós egységet szervez, amely bármilyen helyzetben megállja a helyét és bárhol--bármikor ki tudja segíteni a rend bátor őreit. Első résznek teljesen korrekt volt, ám a második felvonás csak nem akart megérkezni.

Ám most mozgolódás támadt a S.W.A.T. háza táján, ugyanis kiderült hogy a Nash Bridges, NCIS és a Shield írója-producere már leszállította a forgatókönyvet, a stúdió fejesei elolvasták és áldásukat adták a folytatásra. Neal Moritz producer Benny Boomra (Next Day Air) bízta a rendezői feladatokat. A folytatás S.W.A.T.: Fire-Fight címre fog hallgatni és a történet szerint egy rendőrhadnagy egy olyan gyilkosságokat elkövető zseniális bűnözővel kerül szembe, akit háta mögött tudhat néhány kormányzati tisztiveslőt is. A hadnagynak a S.W.A.T. segít abban, hogy a rács mögé jutassák ezt az ember

Arról nem esett szó, hogy rendes mozis vagy pedig "csak DVD"-n folytatás lesz, bár ennyi idő után valószínűleg az utóbbi lesz, ráadásul nem valószínű, hogy a szinte ismeretlen Boomra rábíznának egy 100 milliós filmet.

Címkék: miújság sequel swat akcióhír

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr21781164

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

freddyD 2010.02.23. 09:24:12

De jó. Már az első rész is olyan szenzációs volt...

DEW3yl · http://dew3yl.wordpress.com 2010.02.23. 15:34:51

A témához és múfajhoz képest elég sablonmentes és eredetire sikeredett az első rész, remélem legalább ilyen lesz ez is.
süti beállítások módosítása