Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Steinfeld A félszemű seriffben

2010.02.24. 15:50 koimbra Szólj hozzá!

A Coen tesók hamarosan hozzálátnak az 1969-es western, A félszemű seriff feldolgozásának. A történetben egy lány szüleit meggyilkolják, aki felfogad egy félszemű békebírót, hogy kerítse elő a tettest. Az új változatban Tom Cheney megöli Mattie Ross apját és kereket old némi készpénzzel a zsebében. Mattie felbérel egy iszákos békebírót, hogy segítsen felkutatni Chaney-t. Útjuk során csatlakozik hozzájuk egy Texas Ranger is.

Tavaly októberben három ismert nevet sikerült megnyerni a filmhez, Jeff Bridges fogja játszani a félszemű bírót, Matt Damon pedig a Rangert fogja megformálni, Josh Brolin a gyilkost alakítja. Csak a lány szerepe nem kelt még el, de ma kiderült, hogy Hailee Steinfeld lovagolhat Bridges és Damon oldalán.

John Wayne karakterét  állították a középpontba a 69-es változatban, Coenék azonban inkább Charles Portis regényére támaszkodnak és ebben már inkább a kislány szerepét domborítják ki. A forgatás hamarosan kezdetét veszi, decemberben a Paramount szeretné a mozikba küldeni a filmet. A stúdió és a producerek nem titkolt vágya, hogy a 2011-es Oscar-shown sok díjjal fog távozni a produkció.

Címkék: remake miújság könyvből film

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr801786956

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása