Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Hopkins ördögöt űz

2010.02.26. 20:45 koimbra 1 komment

Mostanában nem hallhattunk túl sokat Mikael Håfström rendezőről, utoljára 3 éve szállította le a Stephen King művéből készült 1408-at, előtte pedig a Kisiklottak thriller került ki kezei közül. Idén a Shanghai romantikus thrillerrel jelentkezik, ez a produkció már dobozban van, így nyugodtan foglalkozhat következő filmtervezetével, a The Rite természetfeletti thrillerrel, amely Matt Baglio azonos című, megtörtént eseményeken alapuló regényén alapszik. A főszerepre sikerült megnyerni Anthony Hopkinst, aki mostanában a Farkasemberben bóklászik poros-pókhálós kis "házikójában".

A történet egy hitében kiábrándult papnak tanuló amerikai diákról szól, aki hallgatója lesz a vatikáni ördögűző iskolának. Hopkins egy olyan papot alakít, aki már veteránnak számít az ördögűzésben és módszere nem nevezhető éppen megszokottnak. A forgatókönyvet A kárhozottak királynője írója, Michael Petroni vetette papírra.

Címkék: miújság thrillerhír the rite

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr661793243

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Dejdő 2010.02.26. 21:52:30

Imádom Sir Anthony Hopkinst bármiben jöhet! Ördögűzős filmben meg pláne:D
süti beállítások módosítása