Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Weaver is visszatér az Avatar folytatásában

2010.02.27. 13:51 koimbra 4 komment

Sigourney Weaver nemrég vendége volt egy francia tévéshow-nak, a Le Grand Journalnak, ahol a színésznő arról is beszélt, hogy vissza fog térni az Avatar folytatásában.

(Spoiler) Az Avatarban Weaver Grace-t alakította, ám a film egy pontján halálos sebet szerez és megpróbálják tudatát átültetni na'vi testébe. Sajnos Grace az "eljárás" vége előtt pár másodperccel elhalálozik. Szóval hogyan is fog visszatérni?

"Valójában benne vagyok a Lelkek fájában. Nem ígérhetek semmit, de szerintem James Cameron újra össze akarja hozni a családot" (azaz az első rész szereplőit). -mondta Weaver

Ezek szerint Grace tudata továbbra is jelen van a Pandorán, méghozzá ebben a bizonyos fában és a na'vik újra megkísérlik átültetni a karakter avatarjába. Viszont korábban úgy hírlett, hogy a történet már a Pandora egyik holdján fog játszódni, bár lehetséges, hogy a második rész elején még eltöltünk pár percet ezen a bolygón.

Címkék: avatar miújság avatar 2

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr821794516

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Shyllard 2010.02.27. 14:16:32

Pedig reménykedtem benne, hogy legalább ezt a részét nem cseszik el a fimnek. Ez is egy tipikus na hozzuk vissza hozzáállás (a GYU-ba se tért vissza Boromir és még sorolhatnám)

efes · http://efesasanisimasa.wordpress.com/ 2010.02.27. 15:11:38

@Shyllard: a showbusiness szabályai kőkemények..:)

Alex Mahone 2010.02.27. 17:57:21

@Shyllard: hopp, itt valaki a szívemből szólt :)

Atkamon 2010.02.27. 19:01:36

Öh, Pandora-nak nincs holdja, mivel a bolygó maga egy holdja a Polyphemus-nak...
süti beállítások módosítása