Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Depp és Paradise egy filmben

2010.02.28. 14:16 koimbra Szólj hozzá!

Vanessa Paradis és Johnny Depp lesznek a főszereplői a My American Dream filmnek. A történet a francia író, Simone de Beauvoirl és az az amerikai regényíró, Nelson Algren kapcsolatát mutatja be. Lasse Hallström fogja rendezni a produkciót, ám a forgatás nem mostanában fog indulni, ugyanis Depp jelenleg a The Tourist munkálatain vesz részt, aztán pedig a Karib-tenger 4 felvételei kezdődnek, Hallström pedig éppen a The Danish Girlt készíti elő, amit Thomas Alfredson (Engedj be!) dirigált volna, ám ő kilépett a produkcióból. 

"Vanessa egya feminista Simone de Beauviort játssza, én pedig Nelson Algrent alakítom, aki egy igazi macsó" - mondta Depp a filmről, azt is hozzátette, hogy csak valamikor 2011-ben látnak hozzá az alkotáshoz.

Paradis (aki egyébként Depp felesége) leginkább énekesként ismert, olykor azonban feltűnik a vásznakon is, láthattuk a Boszorkányszerelem és a Két apának mennyi a fele vígjátékban, amelyben Alain Delon és Jean-Paul Belmondo mellett játszhatott.

 

Címkék: miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr561797002

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása