Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

L'immortel előzetes

2010.02.28. 20:24 koimbra 2 komment

Jean Reno és Luc Besson már többször dolgozott együtt. Besson egyik remekműve a Leon, a profi volt, amiben Reno játszotta a főszerepet. Aztán elkészült a nagyszerű Bíbor folyók felemás folytatása, amelynek forgatókönyvét Besson írta és a produceri teendőket is ellátta, Reno szintén főszereplő volt, majd jött a Wasabi, ahol megint hasonló volt a felállás.

A L'immortel (angol címe 22 Bullets) esetében Besson csak producerként állt a háttérben, Reno pedig  marseille-i maffia egyik tagját, Charly Matteit játssza, aki egy brutális és sikeres karriert tudhat magáénak. Mattei azonban otthagyja ezt a világot, feleségévél és két gyerekével békésen éldegélnek, ám egy nap 22 golyóval a testében találnak rá. Mattei túléli és Tony Zacchia után ered, ugyanis csak ő lehetett az a merész, aki ki akarhatta nyírni.

Címkék: trailer akcióelőzetes

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr631798118

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

konyvelomo 2010.02.28. 22:27:31

Besson sajnos aprópénzre váltotta (ill. itt pont fordítva) tehetségét. Mostanában olyan filmeket reklámoznak a neve alatt (ő a producer, az ő ötlete alapján készült, neki is tetszett), melyeket jóindulattal sem lehet mozinak nevezni...

Krizzta · http://krizzta.blog.hu/ 2010.03.01. 10:26:54

Nem hiszem, hogy ez rossz lesz.
süti beállítások módosítása