Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

The Joneses előzetes és poszter

2010.02.28. 04:26 koimbra 3 komment

A Jones család látszólag egy boldog família, megvan mindenük, különféle luxuscikkekekel rendelkeznek és csodálatos otthonuk van. Ám ez csak a látszat, a "család" egy marketing cégnek dolgozik, a feladatuk az, hogy a sok érdekes és figyelemfelkeltő cuccot megvetessék a tehetős szomszédokkal a környékbeliekkel. David Duchovny, Amber Heard, Demi Moore, Ben Hollingsworth és Gary Cole játsszák a főbb szerepeket. A produkció Derrick Borte első rendezői munkája, április 16-án mutatják be Amerikában.

Címkék: trailer poszter vígjátékelőzetes

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr951796238

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

FayeFaye 2010.02.28. 10:13:12

Zsenialis! En latatlanban odaitelem a 'Legjobb Product Placement' Oscart annak a marketingesnek, aki ezt a filmet kitalalta. Lehetne egyebkent egy ertelmes sztaira is (Thank you for smoking), de a trailer alapjan ez is csak egy megszokott 'At first, they hated each other' "romantikus" vigjatek lesz.

konyvelomo 2010.02.28. 11:44:14

A sztori is eredeti, de számomra Duchovny miatt lesz nézős. Az x-aktás előélet után (ami a süllyesztőbe vitte), a Californication igazi sokk volt - a fickó jó színész

suo tempore 2010.02.28. 13:04:47

ez egyelőre tetszik, kíváncsi vagyok mit hoztak ki belőle
süti beállítások módosítása