Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Alakul a The Oranges szereplőgárdája

2010.03.01. 10:44 koimbra Szólj hozzá!

Még februárban olvashattatok arról, hogy Dr. House megformálója, Hugh Laurie a The Orange című sötét hangvételű drámai komédiában lesz a főszereplő. A történet szerint egy férfi (Laurie) összejön a családja egyik nagy barátjának a lányával és ez felforgatja a felek életét.  Leighton Meester domboríthat Laurie mellett, a hölgy Mila Kunisszal versengett a szerepért.

Adam Brody (Ördög bújt beléd), Alia Shawkat (Hajrá, Bliss), Catherine Keener (Ahol a vadak várnak) és Allison Janney (Juno) szerződött le a produkcióba, amelyet Julian Farino (Byron) fog rendezni.

Brody Laurie fiát fogja játszani, aki beleszeret Meester karakterébe, később pedig sokkolóan hat rá a hír, hogy az apjával kavar. Shawkat Brody húgát alakítja, Keener és Janney anyaszerepben lesznek láthatóak.

Címkék: miújság the orange

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr151799211

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása