Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Elkészült a Wolverine 2 forgatókönyve

2010.03.04. 10:25 koimbra 1 komment

A Wolverine mozifilm után bejelentették a folytatást, az is kiderült, hogy az adamantiummal bevont csontozatú mutáns Japánban fog kalandozni, szamurájokkal, nindzsákkal fog meggyűlni a baja és még szerelmes is lesz.már eredetileg is ezt a sztorit akarták az első részbe, de a stúdió fejese mindenáron egy eredettörténetet akart . A THR ma arról számolt be, hogy Christopher McQuarrie (Valkűr) leadta a forgatókönyvet, a tervek szerint jövő év januárjában indul a forgatás és 2012 nyarán kerül bemutatásra a film.

Lauren Shuler Donnner korábban ezt mondta a filmről: A történet Wolverine és egy japán bandavezér lányának a kapcsolatára fog fókuszálni, illetve azt is láthatjuk, hogy mik történnek a főhőssel ebben az országban.

Címkék: miújság rozsomák

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr891808098

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

doktor.dikhed 2010.03.04. 20:56:36

Az első film után nem hiszem, hogy képesek lesznek valaha is egy jó Wolverine filmet csinálni.

Képregénybe vannak nagyon jó Wolverine sztorik, persze nagy részük szó szerint sz*r, és a film is ezekre ütött.
süti beállítások módosítása