Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Francis Lawrence filmet forgat Marco Poloról

2010.03.04. 10:50 koimbra 1 komment

A Warner stúdió filmet készít Marco Polo velencei kereskedőről, utazóról, felfedezőről, aki apjával és nagybátyjával Ázsiába utazott, ahol Kubilaj kán udvarában több éven keresztül magas állami tisztséget viselt. (Róla bővebben a wikipedián olvashatsz)

Adam Cooper és Bill Collage vitték el ötletüket a stúdó fejesei elé, a forgatókönyvet is ők írhatják. Egyelőre még nincs címe a produkciónak, a történetről eddig nem árultak el semmit, de úgy tűnik, hogy fantasy elemekkel is meg fogják spékelni az alkotást.

A rendezést Francis Lawrence, a Legenda vagyok direktora vállalta el és producerként is részt vállal a filmben. Hogy mikor tudja beiktatni Lawrence bokros teendői közé beiktatni a produkciót még nem tudni, jelenleg a Vizet az elefántnak  filmet készíti elő, tervei között szerepel még a Sgt. Rock képregényfilm és a Legenda vagyok folytatása is.

Címkék: igaz történet miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr831808140

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Shyllard 2010.03.04. 17:20:58

A Legenda Vagyok egy zseniális, film remélem ez is lesz olyan jó!
süti beállítások módosítása