Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Legend of the Guardians képek és előzetes

2010.03.04. 21:21 koimbra 5 komment

Zack Snyder a 300 és az Őrzők után animációs-fantasyt készít Legend of the Guardians (eredetileg Guardians of Ga'Hoole néven futott) címmel. A produkció Kathryn Lasky gyerekkönyve alapján készül. A főhős Soren, a gyöngybagoly lesz, aki mindig nagy érdeklődéssel hallgatja apja meséit a Ga'Hoole védelmezőiről, a misztikus szárnyakkal rendelkező harcosokról. Ám egy nap Sorent St. Aggie baglyai elrabolják és egy árvaházba viszik, az ide kerülteken agymosást hajtanak végre és az elraboltakat katonákká nevelik. Soren azonban megszökik és Ga'Hoole szigetén beáll egy nemes bagoly seregébe és megküzdenek St. Aggie-vel. Hugo Weaving, Jim Sturgess, Sam Neill, Geoffrey Rush és Abbie Cornish adja a hangját az alkotáshoz. Amerikában szeptember 24-én mutatják be.

 

És időközben az előzetes is befutott

Címkék: trailer képben legend of the guardians

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr951809937

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Shyllard 2010.03.04. 21:42:17

Először jól ledöbbentett, hogy Zack Snyder családi filmet készít. :) A trailer viszont nagyon jó, úgy látszik ismét sem lesz hiány lassításokban, úgyhogy nálam várós a film :)

freakin' · http://azutolsoakciohos.blog.hu 2010.03.05. 08:32:46

ez a trailer valami eszméletlenül gyönyörű. nem hiába, Zack Snyder a visionary director :)

Tipca 2010.03.05. 10:06:12

Ejha! A sztori olvasásakot az járt a fejemben: "Jézusom, ez meg mi a fene?", de ez az előzetes... tényleg gyönyörű.

balukaaaa teh master · http://gothic-risen.blog.hu/ 2010.03.05. 21:50:25

ahhhh, azt a színész fickót ki tette bele? akkor már inkább bevállalnék belőle egy kétesélyes magyar szinkront, minthogy ezt a fószert hallgassm (ő a főszereplő bagoly, asszem)
süti beállítások módosítása