Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Stb...

2010.03.04. 19:12 koimbra 2 komment

-Sacha Baron Cohen na'viként lett volna látható az Oscar-díjátadón, a színész kékre festett bőrrel és egy szál ágyékkötőben jelent volna meg és arról beszélt volna, hogy James Cameron ejtette teherbe, a tolmácsa Ben Stiller lett volna. Azonban az Akadéminának ez nem tetszett, Cohen pedig megsértődött és nem is megy el a show-ra.
- Owen Wilson és Marion Cotillard már csatlakozott Woody Allen következő filmjéhez, a francia First Lady, Carla Bruni is fel fog tűnni az alkotásban, Rachel McAdamas is benne lehet, ha sikerül megegyezni a színésznővel. A történetről nem tudni semmit.
- Robert De Niro is leszerződött a Dark Fields thrillerbe Bradley Cooper mellé. Cooper egy írót alakít, aki hozzájut egy titkos szerhez, ennek segítségével pedig egyre jobb műveket ír, ám nem törődik a cucc mellékhatásaival, belekeveredik egy gyilkossági ügybe is. De Niro egy üzletembert fog alakítani, aki Cooper karakterét üldözi.
- Nicole Kidman lesz a főszereplője a The Wedding Doctornak, a színésznő kapcsolatok elemzésével foglalkozik a filmben és tanácsokkal szolgál a pároknak.
- A DreamWorks szerezte meg Jusin Adler The Escort címre hallgató forgatókönyvét, a történetben egy stewardessnek el kell kísérnie Bostonba egy 14 éves srácot, de a gép motorhiba miatt az uticél előtt hamarabb száll le.
- Jason Winer rendezi az 1981-ben bemutatott Arthur feldolgozását, a főszereplő Russell Brand lesz.
- John Debney  szerzi a Predators zenéjét, korábban a Sin Cityn és a Kémkölykökön dolgozott.
- Hugh Jackman elvállalt egy mellékszerepet Lee Daniels drámájában, a Selmaban, a történet a 60-as években játszódik Amerika déli részén, ahol ekkor tombolt legerősebben a fajgyűlölet.
- Catherine Hardwicke rendezheti a Dot War akciófilmet, amelyben a kormány egy programozó segítségével veszi fel a harcot a virutális térben a terroristákkal.
- Stefan Ruzowitzky ülhet a The Last Voyage of the Demeter rendezői székébe. Bram Stoker könyvbén Demeternek hívták azt a hajót, amelyen Drakula Londonba utazott.

Címkék: miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr1001808817

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Shyllard 2010.03.04. 21:57:27

Ó pedig Cohen mekkora show-t csinált volna. :) Biztos ugrott volna kicsit a nézettség :)

sjbee 2010.03.06. 01:56:57

Bazz, de megnéztem volna Cohent.
süti beállítások módosítása