Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

A Plasztik szerelem rendezője forgatja újra a Frászkarikát

2010.03.07. 16:50 koimbra Szólj hozzá!

Tavaly májusban jelentette be a DreamWorks, hogy feldolgozást készít a Frászkarika horror-vígjátékból, ám csak novemberre sikerült megfelelő írót találni a projekt mellé, Marti Noxon (Buffy, Reklámőrültek sorozat) foglalkozott a forgatókönyvvel. Az LA Timesazt mondja, hogy a stúdió Craig Gillespie-t, a Plasztik szerelem és az Anyámon a tanárom készítőjét akarja a rendezői székben tudni, a vele való tárgyalások már a végső szakaszhoz értek és minden bizonnyal ő fogja levezényelni a remake-et.

Az eredeti változatban egy horrorfilmeket kedvelő tini azt hiszi, hogy szomszédja egy vámpír és egy öregedő horrorfilmsztárhoz fordul segítségért, aki valójában egy gyáva nyúl. Az elképzelés az, hogy az új változatban már (természetesen) modernizált effektet láthatnánk, a vígjáték és horror elemeket pedig megtartanák. 

Címkék: remake miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr441816577

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása