Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

A teremtés 3D-ben

2010.03.09. 16:41 koimbra 2 komment

A csapból is a 3D folyik, előbb utóbb már felesleges lesz egy produkció kapcsán megemlíteni, hogy a készítők a szokásoshoz még hozzácsapnak még egy dimenziót, mivel már csak ilyen filmek fognak készülni. A Walden Media fejesei döntöttek úgy, hogy a Teremtés könyvét könyvét hozzák a nagyvászonra,  Cary Granat máris elvégezte az első 3D-s teszteket, amelyek egész jól mutathattak, mivel a Paramount is beszállt a produkcióba.

A forgatókönyvet a Hidalgo - A tűz óceánja írója, John Fusco veti papírra, a rendezést pedig David Cunninghamra bízták. 30 millió dollárból gazdálkodhat majd a stáb, ami nem egy nagy összeg, majd meglátjuk, hogy mit képesek a vászonra teremteni ennyi összegből.

Címkék: miújság könyvből film

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr491825784

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

efes · http://efesasanisimasa.wordpress.com/ 2010.03.09. 19:59:49

Hát, ha azt vesszük, hogy a sztori úgy kezdősik, hogy kezdetben sokáig nem volt semmi, csak sötétség...:D aztán jött az úr, és villant egyet. Így elég sok mindenre elég lehet a 30 milla .D

mrscottpilgrim · http://twitter.com/mrscottpilgrim 2010.03.09. 20:25:47

David Cunningham... hm... mar egy pillanatra elkezdtem ujjongni, hogy Chris Cunningham :( na az utott volna, es a hir is erdekes lett volna :(
süti beállítások módosítása