Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Tron Legacy előzetes

2010.03.09. 10:34 koimbra 3 komment

Íme a Tron második részének az előzetese, amely a készítők szerint egy trilógia első felvonása lenne. A sztori szerint Kevin Flynn fia is bekerül a virtuális világba, ahol apja már jó pár éve éldegél, itt aztán a két Flynn találkozik és Quorraval (Olivia Wilde) együtt veszik fel a harcot a mesterséges intelligencia ellen. Jeff Bridges megint eljátssza egykori szerepét, Garrett Hedlund pedig a fiát alakítja.

Joseph Kosinski eddig grafikusként tevékenykedett, reklámokat is készített, ez az első megmérettetése a film világában. December 17-én mutatják be a produkciót (Amerikában). A magyar nyelvű trailert ide kattintva tekintheted meg.

 

Címkék: trailer tron tron legacy fantasyelőzetes

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr801823463

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

gabbor 2010.03.09. 10:46:49

Olivia Wilde furcsa azzal a hajjal... :) Viszont, ahogy látom, Bruce Boxleitner sem fog sokat játszani. Viszont, az a pirosruhás az Jeff Bridges fiatalon???

Armida · http://armida.freeblog.hu/ 2010.03.09. 11:36:37

Úristen de soká lesz még december,és mire elér hozzánk.... nagyon várom már. Az első rész is orbitális volt. :)

Spawn85 2010.03.11. 14:33:55

Jónak tűnik a trailer, de nekem decemberig az első részt kellene megnéznem először.
süti beállítások módosítása