Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Andy Whitfieldnél rákot diagnosztizáltak

2010.03.10. 12:16 koimbra 1 komment

Az Entertainment Weekley arról számolt be, hogy a Spartacus: Blood and Sand főhősénél, Andy Whitfieldnél Non-Hodking lymphomat diagnosztizáltak. Új-Zélandon máris megkezdték a színész kezelését, emiatt pedig késni fog a Spartacus második szezonja, a tervek szerint e hónap végén  láttak volna hozzá a sorozat következő évadához.

Szerencsére a rákot még elég hamar észrevették az orvosok szerint az előrejelzések is bíztatóak. " Odaadóan gondoskodnak rólam és erősnek, jókedvűnek, eltökéltnek érzem magam, mivel rengetegen támogatnak ezekben az időkben." -írta a színész közleményében.

Címkék: miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr831828241

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ForgerON · http://filmdroid.blog.hu 2010.03.10. 12:57:52

Kívánom neki, hogy legyen olyan kitartása, mint a sorozatban! A sorozatot és a színészt egyaránt kedvelem reméljük mindkettő hosszú életű lesz!
süti beállítások módosítása