Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Szereposztás

2010.03.10. 19:55 koimbra Szólj hozzá!

- Robert De Niro fogja eljátszani Vince Lombardit, az egyik legismertebb futballedzőt. A forgatókönyvet Eric Roth (Forrest Gump), München) vetette papírra és a Nemzeti Futball Liga is beszállt a produkcióba, ami azt jelenti, hogy nem fogunk olyasmit látni a filmben, hogy valaki drogozik vagy piát vedel. Lombardi 1959 és 1967 között volt a Green Bay Packers edzője és öt bajnokságot is megnyertek, a film leginkább ezekre az évekre fog koncentrálni.

- John Krasinski lesz Ginnifer Goodwin partnere a Something Borrowed romantikus vígjátékban, az alkotást Luke Greenfield fogja dirigálni. A produkció Emily Giffin 2005-ös regényén alapszik és a történet középpontjában egy ügyvéd (Goodwin) áll, aki viszonyba keveredika legjobb barátnőjének a vőlegényével.

- Demetri Martin kiszállt a Moneyball filmből, a megüresedett helyre pedig Jonah Hill lépett be. Steven Soderbergh rendezte volna az filmet, ám korábban már ő is elhagyta a fedélzetet és Bennett Miller fogja dirigálni az alkotást.

- Anna Faris és Chris Evans szerződött le a What's Your Number vígjátékba, amelyet Mark Mylod fog rendezni. A történet szerint egy nő elhatározza, hogy meglátogatja azokat, akikkel régen együtt járt, hátha megtalálja köztük az igazit.

- Ryan Gosling is látható lesz Steve Carrell mellett abban az egyelőre cím nélküli vígjátékban, amelyet John Regua és Glenn Ficarra fog rendezni. Carrell egy olyan férfit alakít, aki megpróbálja helyrehozni a gyerekeivel a kapcsolatát, Gosling pedig a legjobb barátját játssza.

Címkék: szereposztás miújság moneyball lombardi somesthing borrowed whats your number

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr731829055

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása