Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Hugo Weaving lesz Amerika Kapitány ellenfele

2010.03.12. 10:50 koimbra 1 komment

Nem tudnak zöld ágra vergődni, hogy ki legyen az Amerika Kapitány címszereplője, ám ellenfelét könnyen meglelték. Vörös Koponyát Hugo Weaving (Mátrix, Gyűrűk ura) fogja alakítani, a figuráról ide kattintva tudhatsz meg többet.

A sztori a II. világháborúban fog játszódni, Steve Rogers, a beteges és csenevész hazafi be akar állni katonának, de elutasítják,  egy tábornok azonban felajnálja, hogy vegyen részt egy programban, amely során megkapja a szuperkatona szérumot, a kísérlet végén pedig tökéletes testfelépítése lesz, a kiképzés után nem sokkal  pedig bevetik a németek ellen. Legutóbb még arról írtak, hogy John Krasinski (Továbbállók) fogja játszani a főszereplőt, de ezt pár órával később megcáfolták. Versenyben van még Mike Vogel (Cloverfield), Garrett Hedlund (Tron: Legacy), Wilson Bethel (Generation Kill) és Chris Evans (Fantasztikus Négyes).

Címkék: miújság amerika kapitány képregényből film

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr931833683

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Dejdő 2010.03.12. 11:38:00

Mike Vogel,Chris Evans,Gerrett Hedlund maradhatna versenyben, szerintem ők akik fizikumban elég jól el vannak eresztve , Chris a Fantasztikus négyesben, Gerrett a Trójában tök jól fel volt pumpálva! De Majd döntenek! Közülük bármelyiknek örülnék!
süti beállítások módosítása