Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Rupert Wyatt rendezi A majmok bolygója filmet

2010.03.12. 10:25 koimbra 1 komment

A Fox egy ideje azon van, hogy megpróbálja összehozni a következő Majmok bolygója filmet. Scott Frank dolgozott egy ideig a projekten, majd kreatív nézetkülönbségek miatt odébbállt, a stúdió azonban keresett még egy forgatókönyvírót és megkörnyékezett néhány rendezőt. Legutóbb úgy hírlett, hogy Kathryn Bigelow, Robert Rodriguez és Tomas Alfredson utasította vissza a rendezői széket, de Albert és Allen Hughes  Pierre Morel, James McTeigue, Dennis Illiadis és Scott Stewart még benne vannak a pakliban. A felsoroltak közül egyik sem szerződött le a filmhez, Rupert Wyatt viszont elfogadta a felkérést. Wyatt legutóbb a Menekülők börtönfilmet dirigálta, a főbb szerepekben pedig  Brian Cox, Liam Cunningham Damien Lewis, Joseph Fiennes volt látható.

A cselekmény jóval az első film előtt fog zajlani, egy tudós kísérletezgetései közben létrehoz egy szuperintelligens majmot, ami később az emberiséget akarja leigázni. A Slashfilm azt írja nem úgy fog véget írni a film, hogy a csimpánzok átveszik az uralmat a Földön.

Címkék: miújság prequel majmok bolygója scifihír

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr561833604

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Shyllard 2010.03.12. 15:12:17

Naja, mert lesz folytatása. Legalább nem próbálják átírni az eredetit, ez legalább egy pozitív pont.
süti beállítások módosítása