Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Steve Pink újraforgatná a Félelem és reszketés Las Vegasban filmet

2010.03.15. 19:48 koimbra 5 komment

A Moviewebnek sikerült interjút készítenie Steve Pink rendezővel és arról kérdezték, hogy John Cusack és ő beszélt-e valaha az Otthon, véres otthon folytatásáról vagy esetleg a Jó üzlet a háború tekinthető-e egy nem hivatalos sequelnek. Pink azt felelte nem tudja, hogy Cusack mit gondol, de szerint a Jó üzlet a háborút simán lehet egy lapon említeni az Otthon, véres otthonnal, sőt úgyis lehet a két produkcióra tekinteni, mintha ikertesók lennének. Mindenesetre már beszéltek egymás között arról, hogy hozzá kéne látni az Otthon, véres otthon 2-nek, nagyon szeretné elkészíteni.

Az Otthon, véres otthonban Cusack egy bérgyilkost alakított, akit következő munkája Detroitba szólít, így részt vesz a tíz éves érettségi találkozóján is. A Jó üzlet a háborúban Cusack szintén egy bérgyilkost játszik és Türkisztánban kell végrehajtania a feladatát.

Ezután megkérdezték Pinket, ha lehetősége nyílna, akkor melyik produkciót  forgatná újra. A direktor erre azt válaszolta, hogy a Félelem és részketés Las Vegasban filmet akarja megcsinálni.  Terry Gilliam verzióját kedvelte ugyan, de ő teljesen máshogyan készítette volna el a produkciót és mivel igen-igen szereti Hunter S. Thompson regényét és úgy érzi tudja, hogy miképp lehetne ebből kihozni a legjobbat. A főszerepet John Cusacknak szánja.

Címkék: miújság sequel

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr211842113

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

fitymacsattogas 2010.03.15. 20:26:29

legyen, bar Terry Gilliam verzional jobbat nemnagyon tudok elkepzelni..

Shyllard 2010.03.15. 21:29:02

Érdekes lesz az biztos, de Terry Gilliam beteg agymenését nem tudom, hogyan tudják majd überelni :D

a8zoli 2010.03.16. 09:40:02

a háború sztem marha unalmas volt az otthon véres otthon meg örök kedvenc ugyhogy én annak a folytatásnak jobban örülnék. persze min. kell egy olyan hasonló új karakter mint dan aykroyd mellé (akit ugye az elsőben kinyír) egy hasonló nagydumás vicces szereplő.

koimbra · http://filmdroid.blog.hu/ 2010.03.16. 10:11:08

Az Otthon, véres otthon nagyon jó volt, a Jó üzlet a háború pedig nem igazán tetszett.
Mellesleg szerintem Gilliam filmjénél jobbat nemt ud összehozni:)

efes · http://efesasanisimasa.wordpress.com/ 2010.03.16. 10:28:27

Hát, nem tudom mit tud ez a Pink faszi, de a Félelem és rettegés az nem szól semmi másról, mint egy politoxikomán egotripről - én bírom a Cusackot, de ő azért túl tiszta egy ilyen szerephez.
süti beállítások módosítása