Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Emma Stone a Stupid, Crazy Love vígjátékban

2010.03.17. 16:57 koimbra 2 komment

Steve Carell és Ryan Gosling már elkötelezte magát a Crazy, Stupid Love vígjáték mellett és úgy tűnik, hogy Emma Stone is benne lesz a Stupid, Crazy Love-ban.

A történet szerint Carell figuráját elhagyja a felesége, a férfit egy nőfaló agglegény (őt Gosling játssza) karolja fel és megtanítja hősünket csajozni. Ezen kívül Carell karaktere megpróbálja gyerekeivel helyrehozni a kapcsolatát. Azt nem tudni, hogy Stone kit fog játszani, állítólag nagy spoilert sütnének el, ha már így az elején elmondták volna, hogy kit fog megformálni a színésznő, annyit fűztek hozzá, hogy egy olyan kulcsfigurát fog játszani, aki az egész filmet összetartja.

A rendezői poszton az I Love You, Philip Morris készítői, John Requa és Glenn Ficarra ténykedhetnek, a forgatás akkor veszi kezdetét, mikor Carell el tud kicsit szakadni a The Office sorozattól.

Címkék: miújság vígjátékhír stupid crazy love

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr481847463

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

suo tempore 2010.03.17. 17:29:46

nem szólt már ugyanerről, kb egy tucat vígjáték csak az utóbbi 1-2 évben?

Krizzta · http://krizzta.blog.hu/ 2010.03.17. 17:32:22

a kiscsaj cuki:)
Carellt is csípem
süti beállítások módosítása