Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

A Pandorum rendezője marad az űrben

2010.03.18. 15:45 koimbra 7 komment

A Pandorum sci-fi horror elhasalt a kasszáknál,  hiába tervezték úgy, hogy ebből trilógia lesz le kell mondanunk a folytatásról. A rendező, Christian Alvart azonban marad az űrbéli témáknál, ugyanis megszerezte a Captain Future kalandjainak a megfilmesítési jogát és már javában a forgatókönyvön ügyködik.

A figura kalandjai 1939-ben vette kezdetét, Edmond Hamilton körmölte le az első Captain Future sztorit és egy ponyvamagazinban voltak olvashatóak ezek a történetek. A főhős egy tudós-kalandozó volt, aki a naprendszerben ténykedett, problémákat oldott meg, szörnyekkel viaskodott.

Alvart nagy Captain Future rajongónak vallja magát és természetesen nagy izgalommal tölti el, hogy vászonra adaptálhatja a népszerű hős kalandjait. "Az ötödik elemhez hasonlóan ez is egy nagyobb költségvetésű sci-fi film lesz, európai szponzorokkal és nemzetközi színészekkel. Captain Future-nak még mindig hatalmas rajongóbázisa van Franciaországban, Olaszországban, Németországban és Angliában. Nagyon jól tudom, hogy a rajongók árgus szemekkel lesik, hogy mit művelünk szeretett kapitányukkal. Remélem, hogy ők is ugyanolyan nagy izgalommal fognak a vászon előtt ülni és nézni a kalandozásait, mint amilyen nagy hévvel dolgozunk a hős világának megalkotásában. " -mondta Alvart és az is kiderült, hogy 3D-s lesz a produkció.

Címkék: miújság scifihír

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr391849898

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Shyllard 2010.03.18. 16:07:28

Kár, pedig a Pandorum piszok hangulatos film volt... :(

Alex Mahone 2010.03.18. 16:35:24

Nekem is tetszett, de hát nem ez az első jó film, amit nem kajálnak a népek...

Shaddam ' 2010.03.18. 16:46:08

3D és scifi?Ajajj nekem itt a mennyország :D

everyonegetsshot 2010.03.18. 17:30:36

hehe, kíváncsi leszek. The Big Bang Theoryban van a srácok lakásán egy Captain Future plakát, azóta én is beszereztem egyet, de csak ennyit tudok az egészről :D

Déééé 2010.03.19. 11:11:06

szerintem az volt a pandorum veszte h már hetek, sőt megkockáztatom hónapok óta fent volt torrentoldalakon jó minőségben...én pl nem is hallottam még a filmről mikor megláttam teljesen jó minőségben..

koimbra · http://filmdroid.blog.hu/ 2010.03.19. 11:57:03

@Déééé: Hozzánk a Pandorum csak több hónapos késéssel futott be, így volt ideje kikerülni jó minőségben torrentre:) Eddig közel 20 millió gyűlt össze és 40 millióba került, a horrorok jobban mennek dvd-n, én reménykedem, hogy ott azért megtalálja a közönségét.
süti beállítások módosítása