Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Nem az utolsó állomás volt a végső

2010.03.19. 11:25 koimbra 1 komment

A negyedik Final Destination filmet már egyszerűen csak A végső állomásnak hívták és hallatán arra gondolhattunk, hogy talán ez lesz a franchise utolsó darabja. A film megtekintése után pedig bizonyossá vált, hogy az alkotók kifogytak az ötletekből, ráadásul az öreg Kaszás az első három felvonásban a véletlenekre épített, a negyedik epizódban pedig már inkább képtelen megoldásokat alkalmazott. Viszont ez a darab termelte a kasszáknál a legtöbb bevételt, 181 millió dollárt gyűjtött össze, míg a második legsikeresebb rész a harmadik volt 112 millió dollárral. Hollywoodban pedig addig nyúznak egy franchise-t, amíg az utolsó centet ki nem préselik belőle.

Alan Horn, a Warner egyik fejese a ShoWesten úgy nyilatkozott, hogy a stúdiónál betervezték az ötödik Végső állomás filmet. Arról nem beszélt, hogy mikor látnak hozzá a forgatáshoz és a történetről sem árult el részleteket, bár azt az eddigiek alapján sejteni lehet, hogy miről fog szólni a film.

Címkék: végső állomás miújság sequel horrorhír

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr281851902

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kung - fúj (törölt) 2010.03.20. 07:14:13

A negyedik volt a leggyengébb,(de így is nézhető)remélem összekapják magukat az ötödikre.
süti beállítások módosítása