Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

November elején indul a Másnaposok 2 forgatása

2010.03.20. 16:31 koimbra 1 komment

Hallhattunk már sok pletykák, hogy hol fog játszódni a Másnaposok 2, Bradley Cooper például azt mondta, hogy ki kell menniük az űrbe, de ezen kívül szóba jött már Mexikó és Thaiföld is színhelyül. A Collider oldal meginterjúvolta Todd Phillipst, aki nem sokat árult el a Másnaposok folytatásával kapcsolatban, de annyi kiderült, hogy november elején hozzálátnak a forgatáshoz, ezen kívül azt is elmondta, hogy a főszereplők biztos nem Thaiföldön fognak iszogatni, szerinte túl sok pletyka kering a neten, de egyik sem igaz.

„A forgatás november elsején veszi kezdetét. Ehhez próbáljuk tartani magunkat, de sok a tennivaló azzal is, hogy Ed Helms The Office-beli időbeosztását átvariáljuk és Bradley Cooper is rengeteg filmben vállalt szerepet. Jelenleg az a célunk, hogy november 1-jén hozzá tudjunk látni a filmhez.” - mondta Phillips.

Címkék: miújság hangover the hangover 2

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr241854869

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

a8zoli 2010.03.23. 21:37:22

és a végén az arab vilába mennek bulizni dubai bahrein abu dabi és más helyek esetleg ahol tilos az alkohol és ők mégis beszörpöznek... és jönnek a musztafák büntizni.... ezek is azért látványos helyszínek :D
süti beállítások módosítása