Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Spike Jonze rövidfilmje

2010.03.20. 17:32 koimbra 3 komment

Spike Jonze, az Ahol a vadak várnak és az Adaptáció rendezője egy 30 perces rövidfilmet készített, az alkotás címe I'm Here. A történet középpontjában két robot áll és az ő szerelmükről szól a produkció, Andrew Garfield és Sienna Guillory játsszák a főszereplőket.

Az I'm Here-t levetítették a Sundance Filmfesztiválon és a Berlinale-n is meg lehetett tekinteni. Most pedig Te is megnézheted az alkotást, közzétették a nyilvánosság számára, ide kattintva tudsz eljutni a honlapjára. Azonban úgy tűnik, hogy nem lehet bármikor megtekinteni, ki kell várni, hogy mikor adja újra a honlapon látható filmszínház. Alább az előzetest láthatod.

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr621855017

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Alex Mahone 2010.03.20. 19:11:14

A Where the wild thing are borzalmas volt, és az elvontság csak fokozódik, ahogy látom.

Szemendrey István 2010.03.20. 19:36:19

Szerintem zseniális és megható.

KMdani 2010.03.21. 02:59:16

Ezt a remekművet már a filmbuzin is verette Human, de szerintem tipikusan az ő letargikus stílusába passzoló depressziós indie-shit. Lehet nekem nem volt meg a megfelelő hangulat, lehet Human-t utálom túlságosan, de ez nekem leginkább egy amolyan béna romantikázós szarságnak tűnt. E van.
süti beállítások módosítása