Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Pinto lesz az egyik Bond lány

2010.03.21. 16:23 koimbra Szólj hozzá!

Daniel Craig és Judi Dench pozitívan áll a 23. James Bond filmhez, annak ellenére, hogy az MGM pénzügyi gondokkal küszködik és eladásra kerül. Craig és Dench úgy alakították ki jövőbeli programjukat, hogy 2011 elején teljesen ráérjenek, így biztosan részt tudnak venni a 007-es filmben. A két producer, Michael G. WIlson és Barbara Broccoli is bizakodnak és azt mondták, hogy Sam Mendest képzelik el a rendezői székben.

A Daily Mirror azt írta, hogy A királynő forgatókönyvét leszállító Peter Morgan elkészült a szkripttel és a történetben az MI6 szuperkéme Afganisztánban fog tevékenykedni. Az újság tudni véli, hogy Mendes már aláírt és az egyik Bond lány szerepe is elkelt, a Gettó milliomosban megismert Freida Pinto szerződött le a produkcióba. A másik női főszerepre Olivia Wilde-ot szeretnék megnyerni.

A Gettó milliomos hatalmas sikere után a színészekre gyorsan lecsaptak más stúdiók is, Pinto a Dawn of Warban is látható lesz, Dev Patel Az utolsó léghajlító fantasyben fog feltűnni, Anil Kapoor pedig a 24 sorozatban játszik.

Címkék: bond franchise miújság sequel

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr991856920

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása