Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Úgy tűnik nem Singer készíti az X-Men: First Classt

2010.03.21. 16:01 koimbra 7 komment

D.J. Caruso lemondott a Jack the Giant Killer rendezéséről, helyére pedig Bryan Singer lépett, majd úgy volt, hogy az X-Men: First Classt is ő fogja levezényelni. A gond csupán az, hogy a két film munkálatai fednék egymást és a Fox stúdió nem szándékozik megvárni, míg Singer végez az óriásos filmjével, ezért a mutánsprodukció élére másik direktort keresnek. A HitFix úgy tudja, hogy a stúdió listáján mindössze három szóba jöhető rendező szerepel, azt ugyan nem tudni, hogy kikről van szó, csak annyi ismeretes, hogy mindhárom járatos a képregényfilmek világában és a rajongóknak is meg voltak elégedve korábbi alkotásukkal.

A Jack the Giant Killer fantasyban az emberek és az óriások viszonylag békében élnek, ám egyszer elrabolják a királynőt és egy farmer indul az óriások földjére, hogy kiszabadítsa. Attól nem kell félni, hogy Singer nem megy többet az X-Men közelébe, hiszen szóba jött a neve a Wolverine 2 és az X-Men 4 kapcsán is.

Címkék: miújság x men képregényből film x men first class jack the giant killer

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr461856878

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

henry06 2010.03.21. 20:22:45

Remek akkor tovább folytatódhat az
x-men filmek színvonalának a mélyrepülése, pedig azt hittem hogy végre újra tűkön ülve várhatók egy X mozit. Na mindegy, majd akkor az X-men 4.

Tipca 2010.03.21. 22:01:15

Abból az X-men 4-ből lesz egyáltalán valami? Már a harmadik rész óta mondogatják, hogy csinálják, de semmivel nem jutottak előrébb. Mellesleg az kikről szólna most, hogy finoman szólva megfogyatkozott a szereplőgárda. Halle Berry már a kettőt is alig akarta leforgatni, a harmadikba is csak feltételekkel ment el, kizártnak tartom, hogy egy negyedikben benne lenne. Hugh Jackman meg szerintem inkább Wolverine-ezik. A Prof elvileg meghalt - Patrick Steward testében legalábbis, Rebecca Romijn megemberesedett, Magnetóval meg a fene se tudja, mi van, de ő már kezd nagyon unalmas lenni, hiba volna megint őt elővenni főellenségnek. Kitty Pride és Kolosszus finoman szólva pehelysúlyúak voltak a filmben, Vadóc demutálódott, esetleg még Pyro és Jégember az, aki még érdekes lehet, főleg miután a kedvenc karakteremet, Árnyékot szépen kiherélték a második részben. (Pontosabban nem is abban, mert azt még tovább tudták volna szépen vinni, de hát a harmadikból kihúzták. :S)

Na, szóval kíváncsi leszek. :D

henry06 2010.03.21. 22:39:16

Ha jól tudom volt időutazós X-men epizód (a képregényben), abból kell valamit kihozni, aztán az összes szereplő visszatérhet, én legalábbis így csinálnám.

Krumplicukor1987 2010.03.22. 07:50:52

@henry06: csak ilyet ne. Sztem a legundorítóbb dolog a képregényekben, tv-sorozatokban, mikor össze-vissza variálva az idősíkokat szopatnak a készítők (lásd pl. Heroes).

Krumplicukor1987 2010.03.22. 07:52:35

Egyébként nem nyilatkozták le korábban, hogy az X-men a 3.résszel véget ér? És hogy ezután max előzményfilmek, ill. Rozsomák-féle "egyszemélyes" filmek jönnek? Volt tervbe véve Magneto film is.
Nekem az első 3 film mind bejött, a Last Stand is sztem jó lett. Viszont a Wolverine nagyon nagyon gyenge lett, ilyenből nem kérünk :)

koimbra · http://filmdroid.blog.hu/ 2010.03.22. 10:07:27

@Tipca: Berry úgy vállalta el a harmadikat, hogy több jelenete lesz, mert az első kettőben elég háttérbe szorult. Egyébként totál mindegy, hogy ott lesz-e vagy nem, annyi mutáns van, hogy simán lehetne mást behozni helyette.
Egyébként nézd meg a harmadik rész végét, a stáblista utáni jelenetet...a prof mégsem halt meg:) Más részről pedig a képregények világáról van szó, az nem úgy van, hogy csak úgy valakit kinyírnak és többé nem fog feltűnni, valahogy mindig sikerült visszahozni az elhunytakat. Az nem is szuperhős, aki legalább egyszer nem halt már meg:)
Pryde figurája szerintem jó volt,
Kolusszus keveset volt jelen, de gondolom kevés volt már rá a pénz.

@Krumplicukor1987: Mondták, hogy jönnek az előzmények, a Wolverine már megvolt, annak majd jön a folytatása, aztán a Magneto film.

Tegnap ment a tévében a második mozifilm, pont ott kapcsolódtam be, ahol Wolverine és Halálcsapás egymásnak esik (tehát a végén), az RTL a fél küzdelmet kivágta, majd utána még azt is kihajították a fenébe, mikor a gépre való felszállás előtt Wolverine dumál egyet a tábornokkal. Szánalom.

Tipca 2010.03.22. 14:58:18

@koimbra: Tényleg ennyire megvágták? Az durva. Én csak a végére kapcsoltam oda, Jean halálára, és nagyon durva, hogy az a jelenet még így is mennyire hatásos volt, hogy már kismilliószor láttam.
Láttam a Xavier féle "feltámadást", ezért írtam, hogy Patrick Steward testében nem lesz prof (bár akár még azt is meg tudnák oldani), abban meg nagyon is igazad van, hogy a képregényekben bármikor bárkit vissza tudnának hozni a halálból. Na, majd meglátjuk. Ha tényleg Singer fogja rendezni a 4-et, és tudja tartani az 1 és 2 színvonalát (a 3-mal sincs bajom, csak az valahogy nagyon kirí szerintem a sorozatból), akkor nem lesz gond. :)
süti beállítások módosítása