Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Megfilmesítik a Bleach mangasorozatot

2010.03.22. 10:23 koimbra 2 komment

A Warner jó ideje nem halad semerre az Akira mozifilmmel, de ez nem tántorította el a stúdiót attól, hogy beszerezze a népszerű Bleach anime-és mangansorozat megfilmesítési jogait. A ZseniKém rendezője, Peter Segal beállt producerként a projekt háta mögé, egyelőre még nem foglalta el a rendezői széket. Segal egy komor, akcióval megpakolt történetet képzel el.

A Bleach nyomon követi Kuroszaki Icsigo történetét, miután véletlenül megszerezte egy halálisten erejét, Kucsiki Rukiáét. Megszerezve ezen képességét kénytelen vállalni a feladatot, hogy megvédje az embereket a gonosz lelkektől és a halott emberek lelkét továbbküldje a túlvilágra. A manga Japánban a Weekly Shonen Jump magazinban jelenik meg 2001 augusztusa óta és 43 tankóbon kötetbe gyűjtötték 2009 októberéig. Megjelenése óta a Bleach tekintélyes szintre emelkedett és nagy népszerűségre tett szert. A mangasorozatból anime is készült, melyet a Studio Pierrot készít, emellett két OVA, három egész estés film, rockopera, hét rock musical és számtalan videójáték is, melyek alapján sokféle termék jelent meg, köztük gyűjtögetős kártyajátékok, bábuk, plüssfigurák, kulcstartók. Többet a wikipedián olvashatsz róla.

Címkék: miújság bleach sorozatból film

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr171858701

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Shyllard 2010.03.22. 15:25:11

Van kultusza rendesen, szívni fognak, ha elrontják.

icevox 2010.03.23. 10:14:06

Na ezt nem kéne! Attól tartok, hogy mivel olyanok fognak erről dönteni akik nem sokat tudnak az egészről megint a lehető legtrébb részleteket fogják kiválogatni és mégtrébb szereposztással fogják fűszerezni. Ami viszont biztos, hogy hiába lesz szar a film rendesen megszedik majd rajta magukat!
De reméljük, hogy tévedek és látunk egy jól megcsinált manga alapján készült filmet.
süti beállítások módosítása