Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Nem semmisült meg Hogwarts!

2010.03.22. 22:38 koimbra Szólj hozzá!

A hétvégén sajnálatos eset történt a Harry Potter forgatásán, éppen egy nagyobb csatajelenetet vettek fel és a pirotechnikusok elszámítottak magukat és "egy kis" tűz ütött ki a díszletek között. Egyes források azt írták, hogy a tűz következében megsemmisült az egész Hogwarts díszlet, de azt is hallani lehetett, hogy a leégett a Leavesden stúdió. Az oltás egy órán át zajlott és a biztonság kedvéért riasztották a helyi tűzoltóőrsöt is. Annyi bizonyos volt, hogy személyi sérülés nem történt és a film főszereplői, Daniel Radcliffe, Rupert Grint és Emma Watson ekkor nem tartózkodtak a helyszínen.

A Slashfilm írója  járt az eset környékén és a megnyugtatott mindenkit, hogy a nagyobb díszletekben nem esett kár, csak a Hogwarts udvarát emésztették fel a lángok, szerencsére sikerült megfékezni a tüzet, mielőtt az továbbterjedt volna. A díszletet mihamarabb újra fogják építeni és akkor már nagyobb figyelemmel forgatják le újra a jelenetet. Ez a kis kiesés nem fogja hátráltatni a produkció munkálatait, a nagy csata úgyis a könyv második felében szerepel és a stúdió már korábban úgy döntött, hogy az utolsó regényt nem egy filmben, hanem két részletben mutatják be a mozikban, a Roxfort elleni pedig ütközet a Halál ereklyéi második felében történik. Az utolsó rész első felvonását novemberben, a folytatást pedig 2011 júliusában láthatják az érdeklődők. 

Címkék: harry potter miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr841861037

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása