Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Heti néznivaló - Maguire fogságba esik, viking tini sárkánnyal barátkozik

2010.03.25. 14:00 koimbra 4 komment

Megint szépen elárasztottak minket az új filmek, 6 új produkciót került ma a mozikba, az már más kérdés, hogy ebből talán csak a DreamWorks animációs alkotása fog tömegeket vonzani a mozikba, illetve George Clooney mozgathat meg még néhány embert.

Testvérek (Brothers): Sam eltűnik Afganisztánban, mindenki halottnak hiszi őt, börtönviselt testvére azonban próbálja összeszedni magát és segít Sam feleségén. Ám egy nap előkerül az halottnak hitt férfi és ez kicsit megkavarja a dolgokat. Tobey Maguire, Jake Gyllenhall és Natalie Portman játsszák a főbb szerepeket, Jim Sheridan rendezte a produkciót, ami a dán Testvéred feleségét dráma alapján készült.
Nyuszisz itt írt a filmről.

Így neveld sárkányodat (How To Train Your Dragon):   Cressida Cowell könyvéből Dean DeBloisés Chris Sanders készített a DreamWorks részére egy egészestés animációs filmet. A történetben egy viking tini bizonyítani akar apjának és törzsének, ezért elhatározza, hogy elejt egy sárkányt, ám mikor sikerült csapdába csalnia egyet megesik rajta a szíve.

Kecskebűvölők (The Men Who Stare at Goats): Egy újságíró találkozik egy volt katonával, aki azt állítja, hogy részt vett egy titkos katonai kísérletben, amelynek a célja szuperkatonák létrehozása volt, ő pedig egy igazi jedi harcos. Ewan McGregor, George Clooney, Kevin Spacey és Jeff Bridges játszik az alkotásban.

Itt is, ott is (Tamo i ovde) : Szerb vígjáték. A sztori két szálon fut, az egyikben Robert azért érkezik Amerikából Szerbiába, hogy elvigyen egy lányt. A másik szálon Bankot követhetjük, aki Amerikába akarja hozni Szerbiában hagyott barátnőjét.



Elveszett személyek körzete (Lost Persons Area):  Marcus egy magaslati munka során áramütést kap, s magatehetetlenül zuhan a mélybe. Bár túléli a balesetet, lábát amputálják, s élete örökre megváltozik - mint ahogy az egész családé is. A kislány egyre jobban befordul saját világába, a nő pedig egyre közelebb kerül az újonnan érkező fiatalemberhez.

Milarepa: Bhutáni dráma. Neten Chokling buddhista szerzetes rendezte a filmet, a történet pedig Milarepa életét meséli el.



Címkék: néznivaló

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr311867713

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

konyvelomo 2010.03.25. 15:08:20

Ne tévesszen meg senki Kecskebűvölők zseniális szereplőgárdája és a vicces trailer - a film épp h nézhető, vagy inkább: SZINTE NÉZHETETLEN. Hogy mi szüksége van McGregornak, Clooneynak, Spaceynek és Bridgesnek ilyesmire, felfoghatatlan...

BuB 2010.03.25. 15:20:54

Hm, a Testvérek szinkron szempontból igen érdekes lesz, mivel Jakenek is és Tobey-nak is Csőre Gábor szokott lenni a hangja:D

koimbra · http://filmdroid.blog.hu/ 2010.03.25. 15:26:45

Szerintem nézhető volt a Kecskebűvölők, akadt néhány vicces dolog, de volt olyan is, amelyen nem lehetett mosolyogni, erőltetett volt. Inkább az volt a vicces, ahogy a szereplők hót komolyan mondják a nagy baromságokat:D
Ha minden jól megy holnap lesz róla iromány.

freakin' · http://azutolsoakciohos.blog.hu 2010.03.25. 17:02:18

a Kecskebűvölők egy baromi jó szatíra, igaz, hogy csalóka a trailer és mást kaptam mint vártam, de ettől függetlenül nagyon nagy film, baromi jó humorral átitatva, ami sokaknak nem fog bejönni. ez van :)
süti beállítások módosítása