Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Kip Williams rendezi a Paranormal Activity folytatását

2010.03.26. 19:34 koimbra Szólj hozzá!

Nagy nehezen megtalálták a rendezőt a Paranormal Activity 2 élére, úgy hírlett, hogy Brian De Palma dirigálhatja a horrort, majd később Akiva Goldsmant emlegették, ám végre kiderült, hogy ki készítheti a tavalyi év egyik meglepetés sikerének a folytatását. Tod 'Kip' Williams (A titkos ajtó) ülhet a rendező székbe és már ősszel be is mutatnák a filmet.

A hírt Oren Peli, az első rész rendezője jelentette be a produkció honlapján.  "Nagyon izgatottak vagyunk, hogy Kip velünk dolgozik. Ő az a fickó, akit mindig is szerettünk volna a film élére és pontosan tudja, hogy mi milyen filmet akarunk a rajongóknak készíteni...alig várom, hogy részese lehessek annak, amit összehoz. Nem akarom lelőni a poént, de azt megígérhetem, hogy nagy meglepetés van készülőben. "

Michael Perry vetette papírra a forgatókönyvet, Akiva Goldsman producerként vesz részt a munkálatokban.

Címkék: miújság sequel paranormal activity paranormal activity 2

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr941871393

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása