Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Biztossá vált, hogy nem Singer rendezi az X-Men. First Classt

2010.03.27. 13:56 koimbra 7 komment

Pár napja még remélhettük, hogy mégis Bryan Singer rendezi az X-Men: First Classt, ám mára biztossá vált, hogy más vezényelheti le a fiatal mutánsok első kalandját. Singer azért nem tudja megrendezni a filmet, mivel korábban elkötelezte magát a Jack the Giant Killer fantasy mellett, ennek az előkészületei már javában folynak és a forgatása is hamarosan kezdetét veszi, a First Class forgatókönyvét pedig olyannyira kedvelte a Fox, hogy mihamarabb szeretné tető alá hozni a produkciót.  " Szeretném, ha négyfelé tudnék szakadni, akkor boldoggá tudnék tenni mindenkit" - mondta Singer

Az egyelőre még nem árulták el, hogy ki az esélyes Singer megüresedett helyének a betöltésére,  a stúdió rövid listáján 3 lehetséges rendező szerepel. Singer azonban csak a rendezői posztot hagyta ott, produceri minőségben továbbra is a fedélzeten tartózkodik. Az viszont benne van a pakliban, hogy Singer dirigálhatja a Wolverine folytatását vagy az X-Men negyedik részét.

Címkék: miújság x men képregényből film x men first class

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr311872803

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Shyllard 2010.03.27. 18:54:19

Brett Ratner jó lenne a helyére, a 3. rész valami piszok jó volt, jól tudná helyettesíteni sztem Singer-t.

Tipca 2010.03.27. 20:53:09

@Shyllard: Egyet is értek ezzel a kijelentéssel, meg nem is. A trilógiának az a leginkább kilógó darabja - ez persze nem azt jelenti, hogy rossz lett volna, de teljesen más, mint az első kettő. Viszont ahhoz tényleg piszok jó volt, hogy kíváncsian várjam, mit hoz ki egy "saját világból".

A nép fia 2010.03.28. 09:48:59

Csak Ratner ne nyírta volna ki a kulcskaraktereket...

Szegény Küklopsz amúgy is egy elcs*szett figura lett a filmekben, holott a képregény egyik meghatározó alakja, sokáig még Rozsomáknál is dominánsabb. Ne feledjük, Rozsi csak a vérfrissítés után jott, Scott pedig alapítótag!

Patric Steward annyira tökéletes X Prof volt, fel nem fogom, miért kellett kicsinálni. Magnetó meg... nos, minden tiszteletem Sir Ian McKellen-é, de rajta kívül még vagy 100 ellensége volt a csapatnak. Én pl. szívesen látnám a Pokoltűz Klubot, viszont Mojo-tól viszolygok, és még mutánsfilmhez képest is túl elrugaszkodott dolog lenne, csakúgy, mint Liandra és a Siár Birodalom. A Klub tök hihető, reális, már amennyire ez lehetséges egy képregény-feldolozásban. Az egyetlen probléma, hogy a Klub a Sötét Főnixhez köthető, azt a patront meg ellőtték a harmadik részben.

Amúgy egy kicsit ez a cikk nálam némi kavarodást eredményezett. Ezek szerint akarnak X4-et, de mellette rebootolják, és az lesz az X-Men First Class? Párhuzamosan fog futni a történet?

Shyllard 2010.03.28. 10:09:03

@A nép fia: Nem halt meg X prof. A 3. részben, a stáblista után ott van a legnagyobb poén a filmben :)

A nép fia 2010.03.28. 10:16:52

@Shyllard: Igen, ezt tudom, mikor Moira betegének a testébe költözik. Szerintem nem poén, sőt. A prof. maga beszélt az "átköltözés" etikátlanságáról. És amúgy is, az már nem Patric S. lesz, hanem egy másik színész. Tehát én őt sajnálom, nem pedig a prof karakterét a filmben.

Shyllard 2010.03.28. 10:18:13

@A nép fia: Valamiféleképp szerintem visszatérhet. Majd megtalálják a módját ennek is.

koimbra · http://filmdroid.blog.hu/ 2010.03.28. 13:51:15

@A nép fia: Nem reboot ez, hanem Küklopsz, Jean Grey, Bestia, stb fiatal éveit bemutató film lesz. Gyakorlatilag majdnem ugyanaz, mint az X-Men filmek, csak itt nem lesz Wolverine és tiniként fognak kalandozni. Ha jól rémlik mintha lenne ilyen képregény is.
süti beállítások módosítása